Jag älskar dig

Det finns inga ord för vad min man betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. <3

Hoppas att eran onsdag startar bra, det gjorde verkligen min. Vi fick sova hela natten och när vi vaknade så kom min man hem och pussade på oss och kramade om oss. Nu ska vi dricka lite kaffe och äta frukost tillsammans innan M går och lägger sig. Denna veckan är ju lite speciell eftersom M har valt att jobba natt. Det är ett nytt system som kör igång nu och eftersom han är projektledare och en viktig person för företaget så vill han gärna vara där och se till att allt går som det ska nu i slutet på projektet. Han är så duktig och jag är verkligen superstolt över honom. Bara två jobbiga nätter kvar nu och sen har vi många lediga dagar tillsammans.

Idag är det sista dagen att tävla om dom exklusiva doftljusen från K.Lundqvist! Har du missat detta och vill vara med och tävla så gör du det HÄR 😉 

 

6 reaktioner på “Jag älskar dig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *