Pulkaåkning

Idag har jag och Filip varit ute och lekt i snön hela dagen! Först så provade vi Filips nya pulka som han fick av sin mormor och morfar i födelsedagspreset när han fyllde 1.

Det var superkul och Filip skrattde högt när jag drog han fram och tillbaka på tomten.

Efter att vi åkt några gånger så började Filip bli trött så då la jag honom i vagnen istället och gick en lång promenad. Det har varit så mysigt i dag att vara ute i det fina vädret, man får passa på eftersom det oftast är snöblandat regn och svårt att vara ute.

Vi gick förbi butiken och storhandlade på vägen hem. Jag tänkte att jag skulle lyxa till det med att laga våfflor till min man vaknar. Tror han uppskattar att bli väckt till det lite senare om jag känner honom rätt. 😉

12 reaktioner på “Pulkaåkning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *