Klappar

Godmorgon på er!

Igår var vi iväg på stan och köpte in dom sista klapparna. Äntligen är vi helt klara och det känns underbart! Att slippa stressa dom sista dagarna innan jul nu och istället bara kunna ta ett steg tillbaka och njuta av ledigheten. 🙂

I vanliga fall så brukar man ju få sina klappar inslagna i butikerna, men istället har dom bett folk att slå in själva vid en presentinslagningsdisk utanför butiken och gissa om vi var ensamma där? Hehe. Nej, såklart inte! Så istället för att stå där och slå in under press så tog vi med oss papper hem så att vi kunde sitta i lugn och ro och slå in paketen.

Mycket mysigare och roligare såklart. Så igår efter att vi lagt Filip så satte vi på julmusik, drack glögg, åt pepparkakor med blåmögelost och slog in julklappar. Så nu är definitivt julstämningen på topp här hemma!

Klapparna har fått sin plats under granen och bara väntar på att få bli öppnade. Ååå vad jag längtar till julafton nu! Inte bara för klapparna, utan för att träffa släkt och vänner, äta god julmat och bara ta vara på varenda lediga dag och att vi äntligen får vara samlade hela familjen utan något jobb, stress eller måsten. Julen är bara för underbar, tycker ni inte? 😉

10 reaktioner på “Klappar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *