Se men inte röra

Det kunde vi väl nästan förstått att varken klappar under granen, eller julgranskulorna som pyntar det gröna skulle få stå ifred när man har en ettåring i huset som är busigare än allt och alla!

Det gick faktiskt rätt så bra i början, men så fort jag la alla julklapparna under granen så kunde inte lilleman hålla sig borta längre! 😉

Det spelar ingen roll att jag har tagit bort julklapparna och försöker säga ”Nej, Filip, inte rör den” för nu verkar Filip verkligen ha fått upp ögonen för dessa glänsande julkranskulor och vill väldigt gärna stoppa dom alla i munnen.

Så här är det med andra ord inte en ledig stund för mig, förutom när Filip sover. Jisses vilket springande det har varit fram och tillbaka till granen. Det verkar nästan som att han vill vara lite trotsig också och försöka överbevisa oss båda att det är han som bestämmer. Fortsätter det så här så får vi nog köpa en grind som vi kan sätta upp runt granen. ”Se men inte röra” är inte lätt att lära en pojke på ett år tyvärr 😉

Nu har precis min lille, fina, underbara busunge somnat, så då tänkte jag att jag skulle passa på att måla klart min tavla som jag jobbat med i några veckor nu. Hoppas, hoppas att jag kan bli färdig idag så att jag kan visa er resultatet! Hittills så är jag väldigt nöjd faktiskt och hoppas att min man också är det så att vi kan hänga upp tavlan i vardagsrummet som vi tänkte från början.

Hoppas ni har en fin torsdag så här långt, nu är det inte långt kvar till alla har helg och jullov! Kram på er <3

5 reaktioner på “Se men inte röra”

 • stina skriver:

  Åh, gud vad skönt att det ska bli med lite semester 🙂

 • Nicole Solin skriver:

  Hej!
  Fin blogg 🙂 Skulle behöva lite hjälp och undrar om du kanske kan ta en titt på mitt senaste inlägg och kommentera ett tips?
  Kram

 • Skyler skriver:

  Så søt sønnen din er =) Er ikke alltid lett å skjønne at ikke alt kan spises på og lekes med =)

 • Johanna skriver:

  Mina föräldrar tog alltid in granen kvällen innan julafton när vi gått och lagt oss. Sedan fick vi varsin julklapp på julaftons mofgon att underhålla oss med tills vi åkte till farmor och farfar. Så de höll oss distraherade^^ När jag var 2 år fick jag en egen gran att klä och då var jag nöjd med det. Jag hoppas verkligen att Alma kommer låta bli vår gran nästa år när hon är 1 år!!

 • Julia skriver:

  Åh va mysigt det ser ut! Julkänslan på topp 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *