Let the sun shine

Godmorgon på er!

Nu är det äntligen fredag och det betyder två veckors ledighet med min underbara man! Visst är det fantastiskt skönt att få några dagar tillsammans, plus att vi har massor med fina träffar inplanerade de kommande dagarna då det är julfirande och nyårsafton. Å som jag har längtat till denna dagen och nu är den äntligen här!

Idag ska det dessutom bli sol igen så denna dagen ska definitivt spenderas utomhus!

Finns det något bättre än skönt vinterväder? När snön ligger på marken och pryder träden, det är sådär lagom varmt och solen dessutom värmer. Underbart!

Jag är så glad att jag kan använda min Filippa K jacka igen förresten. Det har varit så isande kallt ett tag, men nu börjar det bli mildare igen. Alla klagar alltid under vinterhalvåret och längtar till sommaren och visst gör väl jag det med ibland när dagarna är gråa och trista. Men om vi inte hade haft vintern så hade vi inte uppskattat sommaren lika mycket tror jag. Men ska jag vara ärlig så kan jag faktiskt längta till vintern ibland när dagarna är sämre sommaren också. Så med andra ord så har jag nog lärt mig att uppskatta alla årstider då dom alla har sina fina ljusglimtar ibland. 😉

Behöver jag säga att jag älskar min nya kamera förresten? Alla bilderna ovan är tagna med en kontroll som jag styr kameran med när den står på stativ. Så sjukt bra! Canon EOS 6D – Jag älskar dig! 😉 Hihi.

13 reaktioner på “Let the sun shine”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *