Trevligt, oväntat besök

Hej på er!

Idag fick vi jättetrevligt och oväntat besök från min mans bror och hans dotter. Jag blev superglad, speciellt eftersom Niklas är fotoproffs (enligt mig, hobbyfotograf enligt han själv ;)) så då kunde jag passa på att lära mig massor om min nya kamera och hur man redigerar i Lightroom.

Det är verkligen en hel vetenskap bakom ett bra kort och jag känner att jag har extremt mycket att lära innan jag klarar att ta riktigt fina bilder. Men jag försöker och försöker för varje dag som går. Det kan ju bara bli bättre, eller hur 😉

En sak som jag har lärt mig är i alla fall att allt är möjligt, speciellt om man använder sig av ett redigeringsprogram efter för att fixa till bilden ytterligare.

Nu ska jag stänga ner datorn och all annan elektronik och umgås med min underbara familj. Hoppas ni har en fin fredag och härlig start på julen! Kramar

6 reaktioner på “Trevligt, oväntat besök”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *