Barnmat

Idag har vi varit på stan och gjort en rad med ärenden som vi har skjutit på i flera veckor nu. Sånt som man bara måste få gjort men aldrig gör, till exempel lämna tillbaka saker som man inte ska. Jag hatar verkligen att lämna tillbaka saker som jag har köpt, så ofta så behåller jag varor som jag inte behöver bara för att slippa åka tillbaka till affären och skämmas. Men nu hade vi samlat på oss mängder med jätteonödiga saker så som till exempel en julgransfot (den kommer garanterat aldrig att komma till användning) och gardinstänger.

Men nu är allt returnerat och samtidigt fick vi köpt massor med nya onödiga saker. Hehe. Så frågan är om vi inte hade tjänat på att bara stanna hemma idag 😉

Mitt i all tillbakalämning och nyshoppande så tog vi en välförtjänt matpause. Filips nya favorit är Lasagne och skrattar glatt mellan varje tugga.

Denna lasagnen är verkligen supergod och jag passar själv på att smaka lite emellanåt. 😉

Nu är vi hemma igen och tänkte att vi skulle ta oss ut i snön och leka lite, kanske åka pulka och bara busa i snön innan solen går ner. Sen ikväll blir det filmkväll med tacos. Bästa lördagssysselsättningen om ni frågar oss! 😉

 

7 reaktioner på “Barnmat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *