Måleri och krönika

Godmorgon!

Igår ville min man gå och lägga sig samtidigt som Filip – alltså klockan 19.00! 😉 Men eftersom jag också var rätt så trött så la jag mig självklart samtidigt så att jag kunde få hålla om och somna med min man som jag inte gjort den senaste veckan. Självklart kunde man väl lista ut att jag skulle vakna tidigt som attan och vara klarvaken och klar för en ny dag. Eftersom mina pojkar sov så sött så fick jag ett ypperligt tillfälle att måla klart min tavla om jag jobbat på dom senaste veckorna..

Som vanligt så känner jag mig inte helt nöjd utan tavlan måste hänga på väggen rätt så länge innan jag lärt mig att tycka om den. Men kanske ni gillar den från start? 🙂 Så här blev i alla fall resultatet:

Målning inspirerad av Kevin Hill

Förresten, jag har skrivit en krönika som publicerades på Vimedbarns förstasida nu! In och läs HÄR eller klicka på bilen:

 

KRAMAR TILL ER ALLA FINA LÄSARE 🙂 <3 

24 reaktioner på “Måleri och krönika”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *