Morgonbad

Godmorgon!

Hur skönt är det inte att starta dagen med ett varmt och härligt bad? Speciellt när man vaknar tidigt som tusan så är det extra skönt att tända lite ljus, sätta på lugn musik och slappna av. Underbart.

Idag är det söndag och det betyder att allting är stängt här i Norge. Så då får man passa på att bara vara hemma och ta det lugnt med familjen. Det är fjärde advent idag och inte alls långt kvar till julafton. Jag behöver väl inte säga det igen, att tiden går fort, för det vet väl alla vid det här laget. 😉

Vi sitter och dricker kaffe nu och planerar en snabb tur till Sverige imorgon för storhandling. Listan på allt vi ska köpa tar aldrig slut, så vi räknar nog med att vara borta hela dagen imorgon, på tisdag är det storstädning här hemma och på onsdag ska vi till Sverige igen och fira julafton med min mans sida av familjen. Sen på juldagen så kommer min familj hit och ska fira jul hemma hos oss. Så det blir en fartfylld och fullspäckad jul med nära och kära. Riktigt mysigt!

Hoppas ni alla får en fantastiskt fjärde advent nu, massor med kramar till er alla <3

6 reaktioner på “Morgonbad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *