Mysigt

Vilken mysig söndag vi har haft och än är den inte slut. Vi har precis varit ute och gått en lång promenad i 5minusgrader och snö. Det är så otroligt vackert ute och Filip tyckte det var superskönt att ligga i den varma vagnen och gotta sig.

När vi kom in sen så bakade jag en pepparkakskladdkaka som vi fikade med efter lunch. Jag älskar verkligen smaken och doften av pepparkaka och att slå ihop det med min favoritefterrätt kan ju omöjligt bli annat än himmelskt gott!

Det är så himla mysigt att ha hela familjen samlad nu i jul och man kan verkligen se på Filip hur glad han är över att ha sin pappa hemma på dagarna.

Filip ska snart sova middag igen så då tänkte vi ta tag i en ordentlig storstädning av huset. Det tar rätt så lång tid att gå igenom alla rum och ska jag vara ärlig så har vi slarvat en hel del med städningen det sista. (eller rättare sagt, Jag har slarvat.. ;))

Ikväll ska jag och min man ha en datenight också. Oftast så sitter man ju och äter hela familjen eller framför tvn. Men idag tänkte vi att vi skulle laga en ordentlig middag ihop och sitta och äta tillsammans, bara vi två efter att Filip har lagt sig. Så himla mysigt, blir nästan lite pirrig i magen nu när jag tänker på det! 😉 Hihi. Vi har varit gifta i över ett år, men ändå känner jag mig nästan som nykär <3

 

9 reaktioner på “Mysigt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *