Andconfit och 10 cm

Godmorgon!

Igår hade jag och min man en supermysig dejtkväll. Vi tände massor med ljus, satte på lugn romantisk musik och lagade min favoritmiddag tillsammans – Andconfit med rotgrönsaker och apelsinsås,

Maten blev som vanligt väldigt god och jag och min man njöt av varandras sällskap och satt uppe och pratade tills rätt så sent på kvällen. Det är säkert många som undrar varför jag dricker vatten och inte vin till maten som jag i vanliga fall gjort. och jag kan tala om för er att jag är Inte gravid. Men det är helt enkelt så att jag faktiskt föredrar att dricka vatten till allt. Jag är inget direkt stort fan av läsk, saft eller alkohol. Jag kan dricka ett glas vitt vin på sommaren eller lite champagne när jag ska fira någonting. Men annars så föredrar jag att vara nykter och hellre fokusera på det som äts och inte det som dricks. Så så är det för dom som undrar. 😉 Stämningen kunde i alla fall inte varit bättre igår med all mysbelysning, varför kan man inte ha julgran året runt liksom? Det är ju så himla mysigt!

Idag har vi massor att göra inför allt julfirande, så som att köpa några sista paket inför julklappsleken som vi gör varje år, handla mat och lite fint pynt till dukningen på juldagen då vi ska äta julbord här hemma. Allt måste ju vara perfekt och så fint som möjligt. Jag älskar att ha gäster och duka upp i ett visst tema på vårt stora matbord och i köket. Så nu hoppas jag att vi hittar massa fint på stan idag!

Förresten, vi har seriöst över 10cm snö hos oss! Det har snöat nästan hela natten, så nu har jag väldigt svårt att tro att våran jul skulle bli annat än vit 🙂

8 reaktioner på “Andconfit och 10 cm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *