Pärlemomoln

Hej!

Idag har vi haft en supermysig dag på stan. Det har varit fullt med folk, men vi har försökt att ta det så lugnt som vi bara kan och försöka att inte tänka på alla som stressar fram i julruschen.

Det finns många ficktjuvar ute nu när det är så många människor som trängs på stan, så därför bär jag gärna på min finaste ägodel! 😉

Efter att vi shoppat en stund så gick vi till en mysig restaurang för att äta lunch.

Jag har alltid så svårt att bestämma mig för vad jag ska äta och brukar alltid ångra mig när jag ser vad min man har beställt. Så det brukar sluta med att jag snor hans mat och så får han äta min. Men idag valde jag helt rätt – pizza!

Det var riktigt gott och snacka om att man blev proppmätt av att äta en sån här dunderpizza till lunch 🙂

Min lilla älskling, så go och glad!

Det är helt sjukt hur himmelen kan se ut så här! Jag tog såklart mängder med bilder men den ovan och den här nedanför var dom som visade himmelen bäst. Det är två olika inställningar, den ena är inställd på att fota i dagsljus och den andra i moln.

Och ska jag vara ärlig så gör inga av bilderna himmelen någon rättvisa, för det var mycket vackrare i verkligheten 🙂

Nu är vi hemma igen och ska fika lite grann innan vi ska börja bygga hyllor som vi ska sätta upp i boden. Nu ska det banne mig bli ordning och reda här hemma i varenda litet rum och vrå!

 

13 reaktioner på “Pärlemomoln”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *