Lek mitt i allt

Det är inte bara-bara att städa detta huset vill jag lova. Men mitt i allt så finner vi ändå tid till lek och bus.

Tur är väl det för idag har blivit lite stressigt även fast vi har försökt att inte stressa. Men så blir det ju när man har massor med saker som måste göras under kort tid.

Men den här lilla älsklingen ger mig extra energi och när jag ser på honom så får jag liksom motivation till att göra klart så att jag kan leka med honom när jag är färdig. Men under tiden som vi grejar här hemma så underhåller Filip själv rätt så bra 😉

Vi märker att vi borde köpa en grind till trappan nu. Så om det är någon som har ett bra tips på snygga och säkra grindar så får ni gärna tipsa! Det är inte så lätt att hela tiden hålla koll och så fort man vänder ryggen till så kan Filip ha gått från ena sidan av rummet till den andra. Så nu börjar vi verkligen bli mer och mer beroende av ordentlig barnsäkring i hela huset.

Vi är nästan klara med all städning, men det är massor med andra saker jag måste få gjort så som att duscha, packa inför imorgon då vi ska till Strömstad, bada Filip och lägga honom för natten, äta middag och sen försöka slappna av en så lång stund som möjligt innan läggdags. 🙂

Imorgon är det julafton och jag längtar sååå till vi vaknar upp och får se om tomten lämnat något fint litet paket i våra julstrumpor för att sen gå ner och äta en god julfrukost innan vi beger oss för att fira julafton med min mans familj. Å så mysigt <3

3 reaktioner på “Lek mitt i allt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *