Wow!

Godmorgon, eller rättare sagt god förmiddag! 😉

Idag fick vi sova enda till kl 10.00! Herregud, jag trodde inte det var sant när vi hämtade Filip och såg att solen sken utomhus. Vår lille prins hade sovit i 15 timmar i natt. Det kanske var meningen för att vi skulle orka med dessa intensiva, kommande dagarna med julfirande? 🙂

Så nu är vi definitivt klara för denna underbara dagen före dopparedagen! 😉

Min älskade vinterjacka är från Michael Kors och är supervarm och go. <3

Å jag är så himla glad! Det kan bero på att jag fick sova ut ordentligt, eller för att det är juletider. Dock är storstädningen av huset långt ifrån färdigt, så det ska vi fortsätta med lite senare. Men först, ut i snön och det underbara vädret för lite pulkaåkning!

Jag önskar er alla en underbar dag, ta det lugnt i julstressen nu och njut istället över att få vara lediga och tillsammans med nära och kära! Massor med kramar

 

7 reaktioner på “Wow!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *