Julafton

Godmorgon på er!

Igår firade vi julafton hos min mans bror i Strömstad. Det blev en väldigt lyckad afton med massor av god mat, en alldeles för extrem mängd av paket och massor med skratt och glädje. Vi tog mängder med bilder under dagen och kvällen så jag tänkte att jag skulle dela med mig av dom mesta här. 🙂

Vi började dagen med julstrumpa och att försöka få till lite fina familjefoton, vilket inte är det lättaste med en sprallig ettårig pojke. Men några fick vi till tack och lov innan vi skulle åka iväg till Sverige.

Efter nästan två timmars körning så var vi framme och självklart var vi först och kunde hälsa folk välkomna till min brors hem 😉

Gladare tjej på julafton får man leta efter 😉

Det var många som skulle in i det lilla huset och Filip fick äntligen träffa sin farfar och många andra fina släktingar och vänner.

Paketen började överflöda under granen.

Klockan 15.00 startade Kalle Anka och då samlade vi oss framför tvn för att Filip skulle få se för första gången på jul.

Dock var inte tvn så intressant under en längre tid, så då gick vi ut på en promenad så att Filip skulle få sova middag innan det var dags för julmiddag.

Efter nästan en och en halv timmas tupplur så var Filip pigg igen för att leka med dom andra barnen.

Och plötsligt så knackade det på dörren och tomten kom för att dela ut lite paket till barnen.

Vi hade ingen aning om hur Filip skulle reagera på tomten, men han satt mest tysst och fashinerad över den rödklädda, stora mannen som delade ut paket, efter paket, efter paket..

Och sen var han ju rätt så glad också när tomten gav honom leksaker som han kunde leka med under kvällen.

Allt som allt vart det en väldigt lyckad julafton Filip var glad och vaken enda till vi satte oss i bilen för att köra hem vid åttatiden. Nu har vi fått sova gott och känner oss utvilade och klara för ännu ett julfirande med min familj som kommer i eftermiddag. Vilken underbar jul det är här hemma hos oss dessutom, 15 cm snö, strålande sol och 10 minusgrader. En riktig jul!

 

8 reaktioner på “Julafton”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *