Lugnet före stormen

Idag har vi haft en riktigt lugn dag här hemma och både jag och Filip har sovit middag och tagit igen oss ordentligt. Imorgon börjar vardagen igen och en rad med ärenden som måste fixas. Som tur är så är min man hemma denna veckan också så att vi får ordentligt med tid för varandra innan han börjar jobba den 5e igen. Förutom att shoppa och kolla runt på rean så måste vi dessutom börja planera för nyårsafton som bara är fyra dagar bort. Vi ska fira hemma hos oss med våra vänner, Gustav, Erika och deras fina dotter, Nicole. Vi har bestämt att vi ska äta oxfilét till middag, men mer än så är oklart än så länge, så vi ska kolla igenom vår nya kokbok som vi fick i julklapp och se om vi hittar några goda recept. Eller möjligen om någon av er fina läsare har några tips på förrätt och efterrätt så får ni gärna komma med förslag! 😉

Och det är ju inte bara maten som ska fixas, jag måste ju också komma på vad jag ska ha på mig! Jag har massor med klänningar här hemma, både använda och nya. Men på något sätt så känns det ju faktiskt roligare att köpa en helt ny klänning för anledningen 🙂 Så här såg vi ut förra nyårsafton då vi var nybliven familj:

Som ni kanske förstått vid det här laget så älskar jag att ha gäster hemma hos oss och just nyårsafton måste ju bli en oförglömlig kväll både för min familj och våra gäster. Oj som jag längtar!

 

 

12 reaktioner på “Lugnet före stormen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *