Viktigaste för mig

Godmorgon på er!

Jag vet att jag startat dagarna med att visa er himmelen en rad gånger nu, men jag kan ju bara inte låta bli. Vilken sjukt cool himmel vi har här utanför vårt hus varje morgon som vi vaknar. Så klara färger som skiftar från dag till dag. Helt otroligt!

Filip sov hela natten enda till klockan nio. Så vi känner oss lite stressade här hemma eftersom vi har massor att fixa idag och helst vill vara på stan innan alla andra som ska fynda på mellandagsrean. Vi ska i och för sig inte se på kläder och sånt, utan möbler. Vi har suttit och kollat på internet nu och bestämt oss mer eller mindre för vad vi vill ha. Så nu ska vi bara åka till affären för att se möblerna irl och sen shoppa, shoppa, shoppa! 😉

Men först ska Filip få leka lite här hemma medan vi gör oss i ordning.

Vi har nämligen lärt oss att nu på sista tiden så är det inte så kul för vår pojke att sitta still i bilen eller sitta i vagnen när vi går på stan. Utan han vill gärna spralla av sig, leka, krypa omkring och uforska. Så vi låter han leka av sig innan vi sätter oss i bilen så att han kan sova då. Det är så kul hur tankesättet ändras när man blir förälder. Det är inte bara att ta sig vart man vill längre, utan det är en hel del som man måste tänka på innan man ska någonstans när man har en liten. Man måste packa väskan och få med sig mängder av saker för att klara en dag utanför hemmet, så som mat, whipes, blöjor, napp osv. Och det viktigaste av allt man tänker alltid på sitt barn och jag ser alltid till att han har det bra och är glad och nöjd. Det är det absolut viktigaste för mig – alltid!

18 reaktioner på “Viktigaste för mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *