Nyårsafton

Idag är det första dagen på 2015 och det känns helt ofattbart. Det är redan januari igen och ett helt nytt år med massor av spännande och nya saker som kommer att ske, nya möjligheter och utmaningar. Jag ser verkligen fram emot att se vad detta året har att bjuda på. Men först – så här firade vi nyårsafton igår:

Vi började dagen med en god fika och massor med lek för Nicole och Filip. Timmarna flög förbi och plötsligt så var det dags att duka upp för nyårsmiddagen och sakta men säkert göra klart barnen för läggdags.

Jag hade bestämt mig för att nyårstemat skulle gå i silver och lila. Dukningen är så himla viktig och sätter verkligen stämningen på kvällen. Tillsammans med lite härlig musik så var vi i full gång.

Innan barnen skulle läggas så fick vi till en fin liten familjebild på oss alla.

Dock var inte det de lättaste man kunde göra, men efter många provtagningar så fick vi äntligen en helt okej bild 😉

Som tur var så somnade barnen rätt så fort och vi började firandet med ett glas Moët och förrätt.

Och efter förrätt så kommer huvudrätt som var helt sjukt god. Oxfilét med potatis- och kronärtskockskaka, portervinssås, tryffelsmör och bönor. Helt otroligt gott, allting var verkligen helt perfekt! Min man är så duktig och jag är så himla stolt över honom. 🙂

Efter middagen serverades min favoritefterrätt- creme brulee, ett gott dessertvin och kaffe.

Vi hade supertrevligt och tiden bara flög iväg, barnen vaknade lite titt som tätt av alla fyrverkerier utomhus så därför gick ju tiden också väldigt fort eftersom vi sprang upp lite då och då för att natta om dom små.

Rätt som det var så började klockan närma sig midnatt..

..Så då var det dags att gå ut och fyra raketerna upp i himmelen och skåla in 2015.

Det var superkul att få skåla och fira med våra fina vänner, Erika och Gustav och vi ser fram emot ett supertrevligt nytt år tillsammans med dom, våra andra vänner och familj!

Jag och Erika tyckte det skulle vara superkul att skriva en text med våra tomtebloss, ni kan ju gissa vad det ska stå! 😉

GOTT NYTT ÅR 2015!!

 

 

 

16 reaktioner på “Nyårsafton”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *