Mitt löfte

Godmorgon på er!
Jag hade nog inte riktigt förstått att det är ett helt nytt år än, men när vi gick upp i morses och kollade ut så såg vi att all snö hade töat bort och utsikten från köket var en helt annan mot igår. Så nu förstår jag att det går mot ljusare tider och våren börjar närma sig. Själv vill jag gärna slänga ut granen och allt som har med jul och julpynt att göra. Men min man tycker att det ser så mysigt ut, så vi kompromissade till att det får stå i några dagar till.

Jag började fundera på hur mitt 2014 har varit och hur jag vill att mitt nästa år ska bli. Ni som följt med här vet att jag och min man inte känt varandra allt för länge, bara 3 år (i februari), så mina två senaste år har varit fullsmäckade med nya, spännande och romantiska överraskningar. Vi har rest, vi har förlovat oss, skaffat barn, byggt hus, gift oss och mängder med andra fantastiska händelser har förgyllt våra år tillsammans. Så vad sker 2015 och vad har vi för nyårslöften?

Jag brukar inte ha några nyårslöften, förutom ett, Älska ännu mera. Visa kärlek till dina nära och även dom du inte känner, var en god människa, tänk positivt och ta vardagen med ett leende på läpparna. <3

Min kärlek för min man har växt mer och mer för varje dag och startade med en explosion dagen jag såg honom för första gången. 2015 ser jag fram emot mycket tillsammans med honom och vår son. Snart är det februari och vi firar 3 år med varandra, sen i maj så går min man ut på pappapermiton och då har vi hela sommaren tillsammans. Det är mycket som sker detta året och jag kommer mer än gärna dela med mig av alla fina stunder här på bloggen.

Jag ser fram emot ett nytt år och vad det har att bjuda på. Hoppas att ni alla gör 2015 till ett ännu bättre år än 2014! Massor med kramar och Go helg! 😉

5 reaktioner på “Mitt löfte”

 • von Ahn ♥ skriver:

  Men ååh tack gullevän ♥♥ Den har inte varit så rolig och inspirerande på länge, bara en massa skit som hänt men det är vardag det med.
  Gillar din blogg också och önskar er vackra två all lycka 2015! Blir spännande att följa er detta år 🙂
  Kram Carola

 • Skyler skriver:

  Godt nytt år! 😀

 • Lotta skriver:

  Hej hej!
  God fortsättning på det nya året. Du och din familj kommer få ett fantastiskt nytt år tillsammans.
  Ni är såå fina.
  Kram!

 • wiper skriver:

  Vilket vackert par ni är, det lyser av lycka i bilderna som är så bra tagna också. Kul att bo i Norge för där verkar det mer framåt än här nu.

  Kul att du gillade filmtipset.

  God fortsättning på det nya året. Härligt att vara ung och livet leker.

  Med vänlig hälsning
  Malin

 • Charlotte skriver:

  Man vet när man träffat rätt. Så är det bara. Har ingen betydelse om man varit tillsammans länge eller inte. Var enda del i ens själv vet när man kommit hem. Gör precis samma resa. Gifter mig i sommar och då har vi varit tillsammans 2 år ”bara”. Men leva utan henne finns inte, livet med henne är så självklart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *