Möblerat om lite lätt

Vilken vacker dag det har varit idag. Solen har skinit, himmelen har varit blå och snön har töat, så med plusgraderna ute så känns det nästan som vår. Vi tog en promenad på förmiddagen och fikade sen hemma och såg solen gå ner när vi sippade på det goda kaffet.

Vi köpte rosor som vi ville ha på bordet under nyår och i vanliga fall så köper vi buketter, men denna gången så ville jag ha något annorlunda som förhoppningsvis kan hålla lite längre. Jag önskar att jag hade grönare fingrar, men tyvärr så dör mina växter väldigt fort, även fast jag gör allt för att hålla dom vid liv. Men denna gången ska jag verkligen gå in för att ta hand om denna fina lilla rosväxt.

Egentligen kanske det är meningen att man ska ha krukan utomhus, men det blir ju lite kallt på vintern, så än så länge får den stå på vårt köksbord där jag tycker att den passar alldeles perfekt. 🙂

Jaa, vi får hålla tummar och tår att denna växten består! Hihi, har fortfarande kvar mina rim-skills från julen 😉

Idag har vi för övrigt möblerat om lite här hemma. Vi har länge varit på jakt efter en matta att ha under vårt matsalsbord, utan att hittat den perfekta storleken och färgen. Men idag så kom vi på att vi hade en matta över som vi helt och hållet hade glömt av och provade att lägga den under och det blev ju faktiskt rätt så fint!

Nu ska jag återgå till att umgås med mina pojkar. Vi får ju passa på dessa tre sista dagar vi har tillsammans innan min man börjar jobba på måndag igen. Kram på er 😉

 

13 reaktioner på “Möblerat om lite lätt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *