Ännu mera shopping

Idag ville inte jag vara hemma hela dagen utan kände ett stort sug efter att shoppa. Hihi, jag känner det rätt så ofta faktiskt och då är det bäst att låta mig gå och kolla i butiker så att jag blir glad 😉

Eftersom jag var på ett riktigt shoppinghumör idag så hittade vi såklart massor med nytt till hemmet och till oss själva, bland annat en matta till vardagsrummet, gardiner till köket, lampa till sovrummet, tröjor till min man och sockeplast till vår lilla plutt.

Visst blir man glad när man hittar nya fina saker, speciellt när man fyndar på rean 😉

Idag hade jag skor från Vagabond, Byxor från Filippa K, tröja från Mohito och väska från Louis Vuitton.

Efter ett tag så tog vi en paus på vårt favoritcafé, Jordbærpikene där vi delade en natchotallrik.

Min fina man. Han är så snäll mot mig som går runt i butiker för min skull och köper precis det jag önskar mig. Som tur är så har vi lik stil så därför blir det för det mesta saker som han också gillar.

När vi ätit upp lunchen så blev jag sugen på en morotskaka.

Smaka? 😉

Min lilla going! Så nu har vi satt oss hemma framför tvn medan min man vaggar vår lilla älskling i babysittern så att han kan sova middag. Nu börjar verkligen babysittern sjunga på sin sista vers för nu väger nog Filip mer än maxvikten.

Idag är det ju lördag och det innebär god middag, massor med godis och en bra film! Älskar lördagar och hemmakvällar!

 

11 reaktioner på “Ännu mera shopping”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *