Elizabeth Arden PRO review

Godmorgon på er alla!

Som ni vet så har jag provat en ny serie med ansiktsprodukter under ca 2 månaders tid, så nu tänkte jag att det var dags för en review.

Alla produkter finns att köpa hos VisageOnline 

Jag har länge lidit av acne, till och från i dom senaste 6 åren och jag har provat alla ansiktsprodukter och kurer ni kan tänka er. Elizabeth Arden PRO är dom enda produkterna som gett bättre resultat på min hy på kort tid och jag rekommenderar dessa produkter varmt till alla som lider av oren hy, men även er som redan har bra hy. Dessa ansiktsprodukter passar för alla!

Jag tvättar ansiktet två gånger om dagen och använder produkterna som Jenny på Visageonline har rekommenderat mig att använda. Eftersom jag har problem med acne så har jag en kräm som jag tar på områden med sämre hy, både på dag och kväll. Jag var lite skeptisk till denna kräm i början, eftersom jag var rädd att den skulle torka ut min hy, men det har visat sig att den faktiskt hjälper!

Eftersom jag är lätt röd på kinderna och hakan så tycker jag att min dagkräm är helt fantastisk! Den är tinted och smälter fint i min egen hudton, plus att den återfuktar och innehåller spf 50 så att jag är säkert skyddad mot solen.

På två månader så har min hy blivit synligt förbättrad och jag rekommenderar alla på mitt starkaste att använda dessa produkter och dom finns som sagt att köpa på Visageonline.se

Sen tror jag även att tabletterna, Efamol, som jag köpt på hälsokost också bidrar till en sundare hy. Detta är en olja som bibehåller den hormonella balansen. Om man har så obalanserad hy som jag har så tror jag faktiskt att det är lika viktigt att tänka på vad man stoppar i sig, som vad det är för ansiktsprodukter man använder. Så en kombination av Elizabeth Arden PRO och Efamol har i alla fall gjort susen för mig! 😉

5 reaktioner på “Elizabeth Arden PRO review”

 • Hanna skriver:

  Ja men visst. Har bloggat hos Allt för föräldrar sedan ett tag tillbaka men det kändes som om det var dags att flytta på sig nu. =)

 • Agnes skriver:

  Hej! Älskar sättet du skriver i din blogg, verkligen!!! Jag har precis skapat ett soundcloud account där jag lägger upp de låtar jag skrivit under en tid. Hade varit superkul om du velat lyssna, och kanske lämna en kommentar om vad du tycker. Det finns bara tre låtar ute än så länge. (https://soundcloud.com/agnessophies) Hoppas du gillar dem, lika mycket som Elisabeth Arden produkterna haha. Kram!!

 • Zandra skriver:

  Väldigt fina bilder du har på bloggen. Vad använder du för kamera?

 • Louella skriver:

  Du lyckades verkligen sälja in detta till mig =)
  Jag ska definitivt kolla närmre på dessa för min hy behöver lite extra kärlek 😉

  Kram Louella

 • EmAlTi skriver:

  Har vurdert å kjøpe den selv, men nå har jeg endelig bestemt meg, de skal kjøpes! Takk for bra anmeldelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *