Vilket väder

Vilken härlig dag det har varit idag. Himmelen har varit klarblå, solen har strålat och plusgraderna har gjort det oerhört behagligt att vara utomhus. Vart tog vintern vägen och all snö?

Vi har varit ute nästan hela dagen, gått promenad, grejat på tomten och bara njutit av att kunna vara utomhus.

Imorgon är det jobb igen för min man och då får vi inte vara med varandra på dagtid så som vi har varit nu dom senaste två veckorna.. Nu har solen gått ner och vi har precis kommit in i värmen igen. Min man håller på att tända en brasa och jag tänkte att jag skulle baka en kaka. Är lite sugen på snickerskaka, men får se om vi har tillräckligt med choklad. Mmm så sugen jag blev nu. 🙂 Hoppas ni har en härlig söndag allihopa! Kramar

 

8 reaktioner på “Vilket väder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *