Snickerskaka

Igår bakade jag snickerskaka här hemma och som nästan allt annat så är dessa nästan godast dagen efter när dom fått stå till sig och kallnat ordentligt i kylen.

Så när min man kom hem från jobbet idag så hade jag dukat upp med en god fika och lite kaffe.

Jag bara älskar den här hemmafruroll som jag lever. Det finns ingenting bättre än att vakna upp på morgonen, äta frukost och leka hela förmiddagen med min son, ta dagen som den kommer för att sedan på eftermiddagen börja städa iordning och förbereda en god middag eller fika som ska stå på bordet lagom till min man kommer hem från en lång arbetsdag. Jag älskar att kunna ta hand om mina pojkar och göra vårat hem till den mysigaste platsen på jorden 🙂

Jag är superöverraskad att jag lyckats hålla rosorna i liv i en hel vecka! Fråga mig inte hur det har gått till för jag är verkligen värdelös på blommor. Men jag vill bli bättre så dessa vackra, vita rosor är mitt projekt som jag ska försöka lyckas att hålla vid liv så länge som jag bara kan. Önska mig lycka till! 😉

Nu ska jag återgå till att umgås med min fina familj innan vi ska laga middag tillsammans Just nu är jag däremot lite mätt efter snickerskakan, men antar att hungern kommer krypande om inte allt för länge. Först, lek och bus med Filip, bada och läggdags innan det är dags för oss vuxna att äta igen 🙂

31 reaktioner på “Snickerskaka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *