Vardag

Godmorgon!

Nu börjar allvaret igen, julen och ledigheten är tyvärr över och vardagen har börjat igen. Det innebär att det är väldigt tomt hemma hos oss för min man är på jobbet. Själv fick jag sovmorgon till 8.45 då Filip stod upp i sängen och pratade lite lätt. Underbar start på dagen faktiskt och bättre väckarklocka kan man inte ha!

Så vi startade dagen med att byta om och busa i vår walk in closet. Både jag och Filip tycker det är superkul. Jag kan prova kläder och plocka i ordning medan Filip kan dra i allt som jag städar upp. Det är minst sagt ett evighetsjobb som aldrig tar slut. 🙂

Sen när vi har tröttnat i att leka och städa i ordning där så går vi vidare till nästa rum. Men först tar vi lite bilder och en sak som är väldigt säkert och det är att man får ta minst 100 bilder innan man får till 1 bra på oss två samtidigt 😉

Hihi, bjuder på den! 😉

Nu har vi förflyttat oss ner till vardagsrummet. Filip leker med sina leksaker och jag sitter och dricker på min morgonkaffe. Nu ska jag snart ta tag i mailen och sen ska vi ut och gå en sväng i det fina vädret. Jag brukar alltid prata med min mamma när vi går ut och går, men det kan jag inte idag för nu är hon och pappa på en lyxresa i Mauritius! Fy fasen vad avundsjuk jag är. 30graders värme och 5-stjärnig lyx i 10 dagar, det skulle jag och min familj också behöva nu! 😉

11 reaktioner på “Vardag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *