Lek först

Godmorgon på er!

Vi vaknade alldeles för tidigt idag och det är fortfarande alldeles svart utomhus, så det känns nästan som att vi gått upp mitt i natten. Men det är ingen fara för nu har vi tänt upp, och dragit fram massor med leksaker och leker som aldrig förr!

Filips favoritleksak för tillfället är hans Bobbycar. Den sitter han på och säger ”Brrrr, brrr”. Min lilla sötnos. Det är så kul att se hur han ändrar sig. För några veckor sen så ville han inte leka med sina egna leksaker, utan var mest intresserad av våra saker, så som iphone, vinflaskor, vitrinskåp, julgran och sånt som han inte fick röra. Men nu har han växt till sig lite och har förstått att dessa ting inte är att leka med och har funnit en stor kärlek för sina egna leksaker istället. Nu är inte våra tråkiga saker roliga längre – Precis så som det ska vara!

Jag ska sätta mig och läsa igenom era frågor lite senare när Filip tar en tupplur. Så kika in här lite senare så ska jag nog ha svarat på allt! 😉

4 reaktioner på “Lek först”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *