Då jag var liten

Godmorgon på er!

Här har det varit full rulle sedan många timmar tillbaka. Av någon anledning, som man aldrig kan förstå sig på, så sov Filip väldigt dåligt i natt och höll både mig och min man vakna mer eller mindre hela natten.. Och inte fick man någon sovmorgon heller. Men det gör absolut ingenting!

Filip är så himla glad för han har nämligen lärt sig att gå och springer runt som en liten galning här hemma. Det är toppen för min del för jag kom just på att jag har glömt att fylla i boken som vi köpte innan Filip föddes, ”Da jeg var liten”. 

Det är en superfin bok som jag är så otroligt glad över att vi köpte och jag rekommenderar alla som väntar barn eller precis ha fått att köpa en och fylla i allt som sker med det lilla miraklet. Det är så kul att ha och gå tillbaka och läsa i. Jag tror dessutom att det är väldigt kul att se i sen när man bli äldre. Jag fick min 1års-bok av mina föräldrar nu när vi flyttade och det var superskoj att kolla i den och se hur jag var jämfört med min lilla solstråle.

Vi har varit superduktiga och fyllt i denna boken flitigt med text och bilder allt eftersom det har skett någonting nytt.

Och nu sitter jag här och fyller i ytterligare häftiga saker som Filip har lärt sig, så som att gå, prata några få ord och hur han beter sig. Min prins, mitt allt, min kärlek för dig svämmar över, jag spricker! <3

 

9 reaktioner på “Då jag var liten”

 • joe skriver:

  Underbara bilder 🙂 Hoppas du får en fin dag även om sömnen varit lidande 🙂

 • Dénise skriver:

  Lilla godingen! <3
  En sådan bok är guld värt när man blir stor.

 • linda skriver:

  Vilka fina bilder på gosingen!

 • mammatillhampusnicole skriver:

  Vilken liten goding :).

 • tuffjanna skriver:

  Tack för titten 🙂

  Min stora tjej har en välfylld bok med både bilder och text och jag har stoppat in mycket lösa anteckningar om sådan som hänt under alla hennes fyra år än så länge.

  Den här andra stackarn, tvåan liksom. Han har en bok och jag har åtminstone tagit fram den. Vi får väl se när jag ska ta tag i den 🙂

 • Aaa skriver:

  Filip är underbar! Roligt att man kan se utseendet redan i livmodern, så var det inte när jag var gravid.
  Jag fortsätter tjata om, att du som har öga för estetik, och är insatt i mode, kan inte du lägga ut bilder/fakta om mode som inspiration. Jag har läst på om mode (Martina Bonnier) och det är ett ämne som man kan lära sig mera om. Små enkla tips, fina bilder för att inspireras. Den vita ”virkade” kragen som du hade på någon bild på en svart tröja var t ex jättefin. Mvh

 • Åh, fick exakt likadana ”Da jeg var liten”-böcker av min sambos mormor när våra pojkar föddes för ca en månad sen. Ska se till att vara noggrann att fylla i dom för det är, som du sa, kul att kolla tillbaks i senare, både för mig och barnen när dom blir äldre. Fick även liknande böcker fast på svenska av min farmor haha 🙂

 • Ditte skriver:

  Visst går tiden fort och så stor Filip har blivit. Och roligt att han nu springer fram hemma över golven.
  Verkligen fina bilder!
  En liknande bok gjorde mina föräldrar till mig, jag har gkort till döttrarna och även till barnbarnen finns boken. Ett fint minne att få, kanske när man flyttar hemifrån. Roligt att se sig själv i förhållande till sina egna barn.
  Ha det bra!
  Kram!

 • maris skriver:

  Vad fin bok, Filip är endast tre dagar yngre än min Adrian. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *