Kvällsmat

Idag åkte jag och Filip in till stan efter lunch. Först gick jag på en behandling (kommer skriva om vad snart vid ett senare tillfälle) och sen gick vi och kollade lite på stan. För en gångs skull så hittade vi faktiskt exakt precis det vi letade efter – gardiner till köket! Tjohoo! Jag blev superglad och jag ska sätta upp dom lite senare och ta bilder så att jag kan visa er imorgon.

Nu har vi precis kommit hem igen och dukat upp lite kvällsmat. Favoritmåltiden i denna familjen – mackor! 😉

Finns ingenting bättre än nybakat bröd, smör, skinka, avokado, ost, rödlök och paprika. Mums! Jag äter alltid samma varje gång, men byter ibland ut paprikan mot tomat. Min man däremot föredrar marmelad och ost. 🙂

Jag kan inte fatta hur fort denna veckan har gått, det är ju redan fredag imorgon. Helt otroligt så skönt!

Nu ska vi äta lite fort innan det är läggdags för lilleman, god kväll på er 🙂

13 reaktioner på “Kvällsmat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *