Tavlor

Hej alla, jag ville bara tacka er så otroligt mycket för all feedback på mina tavlor som jag målat. Ni gör mig så glad och motiverad till att fortsätta måla! 🙂

Jag målar alla mina tavlor på canvas och kan därför lätt som en plätt hänga upp dom på väggen med en gång utan att behöva rama in dom.

Om man inte kan måla, men tycker att det är fint med canvasmålningar så har jag ett supertips. Då kan man istället fotografera och trycka upp sin tagna bild på en canvas istället. HÄR har ni en superbra hemsida som trycker upp foton. 🙂

Jag skulle själv vilja trycka upp ett foto på min familj, men än så länge har jag bara egenmålade oljemålningar på väggarna i vårt hus. Min mans favorit är den största jag gjort som hänger i vår matsal:

Jag och Filip har precis gjort oss i ordning och ska snart hoppa i bilen för att åka in till stan och möta M. Jag ska på en behandling och sen ska vi kolla lite på rean och förhoppningsvis hitta nya gardiner till köket. Dom röda julgardinerna har åkt upp på vinden, men nu ser det så tomt ut här hemma att jag har lite smått panik att hitta något fort.

Hoppas ni har en fin torsdag så här långt, snart helg nu! 😉

sponsrat inlägg

15 reaktioner på “Tavlor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *