Bilbanor

Igår när vi var iväg på stan så var det inte bara gardiner vi var på jakt efter, utan nu är vi även på utkik efter en ny bil. I dagsläget har vi två bilar, en Citroën C4 Seduction och en Volkswagen Eup.

Lilla elbilen fick jag av min man i födelsedagspresent så den ska jag ha många år framöver. Det är min lilla pärla och jag älskar den!

Citroënen däremot är en leasingbil som vi har haft i 30 månader snart och är därför dags att antingen lämna in eller köpa. Självklart vill jag inte köpa denna bilen för hela meningen med att leasa är ju att det ska vara prisvärt om man vill byta ut bilen efter leasingtiden är slut. Nu har jag ju tröttnat på denna bilen och vill ha nåt nytt. Större, bättre märke och nyare, fräschare modell – gärna min drömbil – Range Rovern 😉

Tyvärr får jag nog drömma några år till innan den bilen kan bli min. Men igår var vi och kollade på en mer realistisk bil och hörde lite vad BMW hade att erbjuda. Vi fick lite prisförslag och blev visade de modeller vi var intresserade i.

Dock vet jag inte om jag fastnade helt för någon av dom, utan är lite mer sugen på en Mercedes 😉

Omg, look at this beauty! Vem skulle inte vilja ha en sån här bil liksom?

Självklart ska vi provköra flera modeller och tänka väldigt noga igenom innan vi bestämmer oss för att köpa en sån här bäst. Ska man ut med närmare 1 miljon så måste man vara riktigt säker på att man gör rätt val. Som tur är så är det ingen kris för oss att köpa än, så vi har tid på oss innan vi verkligen måste ha en till bil. Men det är superkul att vi börjat letandet och både jag och min man älskar bilar, så vi har en spännande tid framför oss 🙂

13 reaktioner på “Bilbanor”

 • Underbara Saker skriver:

  Här är det också i bilköpartagen, har precis jämfört, diskuterat och kollat över en kaffe och imorgon ska vi åka och provköra. Var inne på en Volvo XC60 först men nu blir det nog en Mitsubishi Outlander. Jag är totalt okunnig, bryr mig mest om utseendet, säkerheten, miljöaspekten samt priset så låter min man ta de flesta initiativen 😉 Tur att han tycker det är superkul och är intresserad!

 • Ditte skriver:

  Men ni kan väl även ta den nya bilen som leasing? Eller? Men kanske finns det begränsningar då i vilken bil man kan ta. Kan verkligen rekommendera en Porsche Cayenne, har vänner som har den och vilken komfort. Där tycker jag nog Range Rovern ligger lite i lä…
  Mercedesen är också härlig…
  Skönt att det inte är någon brådska utan ni kan provköra och funder aett atg. Men provkör gärna Porsche Cayenne om ni inte gjort det.
  En toppenbil!
  Lycka till och kul att höra vad det blir.

 • Hoppas ni hittar en perfekt bil till er 🙂

 • Spännande med bilköp, men de bilarna som du visade ovan ser svåra ut att parkera med, däremot krocksäkra 😉 lycka till!

 • JUNITJEJ skriver:

  Vilken snygg merca! Lycka till med bilköpet!

 • Sabina skriver:

  när du ha kört en Mercedes vill du aldrig ha något annat!!! Bästa bilarna som finns!! Hoppas ni hittar någon bra:)

 • Så gøy med bilkjøp :o) Vi skal bytte en av bilene vi også, men ser fortrinnsvis på Audi 😉 Du for noen flotte bilder du maler….. Herlig kveld til deg!

 • Caroline skriver:

  Riktiga drömbilar!

 • Marie skriver:

  Det är spännande med bilköp.
  Vi bytte bil för ganska exakt 1 år sedan. Vi köpte en Volvo V70 D3 och vi är supernöjda på alla sätt och vis.
  Lycka till!

 • Aaa skriver:

  Om det är en sk stadsjeep ni vill ha så har jag nyligen följt processen på nära håll och överlägset bästa köregenskaper hade gamla goda VOLVO… Billig är den inte förstås.

 • fröken josefine skriver:

  Range Rover är ju en riktigt fet bil! Jag gillar stora bilar så älskade att vara i usa där vi även hyrde bil 🙂 hittade min dröm bil som är en ford, dock jag har inte luskat ut vilken modell (man måste faktiskt lekat för att hitta) det var men stor och grymt snygg 😀

 • Sofia skriver:

  Vi har också funderingar på om vi ska skaffa en ny bil trots att vi ganska nyss gjort det. Köpte en BMW treserie kombi men den var mycket mindre än vi trodde när det ska in barnvagn och allt som hör till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *