Gardinerna

Godmorgon!

Denna natten var helt katastrof. Tur för mig eftersom min man sa igårkväll innan vi somnade att ”älskling, inte bry dig om att gå upp i natt om Filip vaknar, jag tar honom så du får sova i natt..”

Min man visste att jag var lite extra trött och omtänksam som han är så ville han att jag skulle få sova ut. Stackarn,.. Det var ingen lätt natt. Vad jag kan komma ihåg så vaknade han två gånger varav en av gångerna så hade han svårt att somna om. Sen när han vaknade för dagen kl 06.25 så hade M redan åkt till jobbet. Uff. Han måste vara sliten och trött idag, för själv är jag helt slut även fast jag har fått sova.

I alla fall, det var inte det jag skulle prata om. Jag skulle ju visa er våra fina gardiner som vi köpte igår! I köket hade vi bestämt oss för att ha sesongsgardiner. Röda på jul, gula på påsk, blommor på sommaren osv osv. Men nu hittade vi dom perfekta vita till dom stora köksfönsterna och så kommer vi ha såkallade sesongsgardiner över vasken istället. Dock har vi inte hittat just den gardinen än.. Men så här ser dom vita ut:

Vad tycks? Själv tyker jag dom är supersöta. Man ser inte så jättenoga på bild, men dom är tunna vita, med lite mönster på.

Bilderna är tagna igårkväll som ni kan se. Helt kolsvart ute. Det är det i och för sig nu med. Det är så tråkigt på vintern när det bara är ljust några timmar mitt på dagen..

Så blev gardinerna i alla fall och vi är supernöjda och tycker dom passar perfekt. Det som är bra med dom är att dom passar året runt och till alla färger som vi önskar att ha i själva köksfönstret. Nu ska dom bara strykas och hängas upp på nytt innan det är helt 100% perfekt 😉

(var tvungen att ta en bild och lägga till nu i efterhand så ni ser hur dom ser ut i dagsljus:)

Det är många som undrar var det är för kamera och objektiv jag använder. Jag har en Canon EOS 6D och använder två olika objektiv. 55mm och 24-70mm (det andra objektivet har jag lånat av min mans bror). Jag är supernöjd med min kamera och objektiven. Det enda som jag saknar är en blixt har jag märkt. Det är lite svårt att få till bilder på kvällarna när det är mörkt. Men jag sa till min man igårkväll att jag ville ha en blixt till kameran och då sa han ”Vill du ha det så ska du få det älskling!”

16 reaktioner på “Gardinerna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *