Fika

Heej!

Idag har vi shoppat, shoppat och shoppat lite till. Helt otroligt vad mycket vi hittade på stan idag. Min man hittade massa kläder, min son fick flera påsar fullproppade med det ena och det andra och jag fick en blixt till kameran! Tjohoo, för en gångs skull hittade vi exakt precis det vi ville ha!

Sen är ju fika det bästa med att gå på stan. När man är helt slut och inte orkar bära på sina påsar längre, Filip sover och vi är sugna på nåt sött. Perfekt timing för en god fika!

Mmm finns inget bättre. Jag tog en supergod muffins med bär och kräm.

Min man åt en supergod brownie med jordnötter och marshmellows. Yum!

Och Filip sov i vagnen och passade på allt vi shoppat och mammas väska. Perfekt tid för en mysig fika!

Sen vaknade lille plutten, hoppade upp i mammas knä och gav mig en puss. Finns inget bättre än när ens barn visar kärlek. Jag blir lika rörd och glad varje gång jag får en puss eller kram av min prins.

Nu kom vi precis hem igen. Det var skitläskigt att köra bilen hit, det har nämligen snöat mängder och nu är det närmare 35cm snö på vägarna! Men tack och lov kom vi hem oskadda och nu ska jag dyka i påsarna och se vad vi köpt. Ikväll ska jag prova min nya blixt till kameran också och se om det blir bättre med den. Hoppas det för den var tusan i mig inte billig. Förstår inte att en sån liten sak som en blixt kan kosta flera tusen kronor, helt otroligt!

 

16 reaktioner på “Fika”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *