Hela familjen

Godmorgon!

Äntligen är det helg och hela familjen är samlad till frukost. Helgerna är verkligen värdefulla när vi får vara tillsammans alla tre och det är så kul att se hur stort pris min man sätter på att få vara hemma med mig och sin son.

Filip är så omtänksam och snäll liten pojke som gärna delar med sig av det han har. Han vill gärna bjuda på allt och pussas emellanåt. Jag är så glad, för det verkar verkligen som att våran kärlek har smittat av sig på vår son.

Idag får vi se vad vi ska hitta på. Min man har fått för sig att han inte har några kläder och vill gärna åka och shoppa lite. Han ska på middag ikväll med jobbet så då kan jag förstå att det kan vara kul att ha på si g nåt nytt och fräscht. Sen så vill ju jag också köpa en sak – blixt till kameran. Hoppas jag hittar en som passar.

Men nu ska jag återgå till frukosten, kaffet och mina älskade pojkar.

10 reaktioner på “Hela familjen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *