Pulka!

Det finns ingen bättre vinteraktivitet än att åka pulka i 40 cm snö!

Det är ju en omöjlighet att komma ut i friska luften och gå en promenad med vagnen när det är så mycket snö. Så då är det tur att Filip fick en pulka av sin mormor och morfar i födelsedagspresent så att han kan susa ner för backarna och bli dragen upp i uppförsbackarna. Helt suverän uppfinning det där!

Förutom att vi har varit ute och lekt i snön så har jag suttit och målat i några timmar. Jag har börjat måla lite mindre tavlor för att jag tänkte att det skulle gå fortare, men ack så fel jag hade.. Efter nästan tre timmar var jag inte i närheten av klar, så jag är nog minst lika noga med mina små tavlor som dom stora. Som ni vet är jag så oerhört tacksam och glad över all fin respons jag får på mina målningar så därför tänkte jag kanske att jag skulle lotta ut en tavla igen till en av mina fina läsare. Skulle ni vilja det?

 

20 reaktioner på “Pulka!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *