Blixt

Hej på er!

Här om dagen så köpte jag en blixt till min Canon EOS 6D. En extern blixt, Speedlite 320EX. Av någon anledning så trodde jag att det skulle vara lätt som en plätt att fota med blixt, men jag hade väldigt fel. Det är en hel vetenskap bakom! Och jag som precis lärt mig hur kameran fungerar.. Nu måste jag sätta mig in i hur man använder blixten på bästa sätt.

Först så visste jag inte ens om jag ville behålla den eftersom det var så svårt att få till fina bilder med blixten.Men idag fick jag till två fullträffar och bestämde mig för att blixt kan vara suveränt att ha, bara man läser på lite!

Om man lyckas ställa in ljuset rätt så kan det bli riktigt bra. Denna bilden är tagen inomhus i ett mörkt rum och det hade omöjligt blivit så här skarpt utan blixten.

Det är tur att jag har en liten levande modell här hemma som jag kan ta kort på dagarna i ända. 😉

Idag har vi varit iväg en sväng och storhandlat. Jag tycker det känns bäst att handla inför alla middagar och luncher under veckodagarna så att ma inte behöver tänka på att gå till butiken varje dag. Mina föräldrar hörde av sig när vi stod i kassan och frågade om vi ville facetima när vi kom hem. Dom har precis landat från Mauritius och jag kan knappt bärga mig tills jag får höra hur dom haft det! 🙂

11 reaktioner på “Blixt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *