Trötta

Godmorgon!

Eller idag är det faktiskt en något sämre morgon för jag är så fruktansvärt trött. Filip har börjat sova sämre på nätterna och vaknar minst två gånger varje natt. Denna gången var inget undantag.. men av någon anledning så hade jag jättesvårt att somna om när jag hade varit uppe andra gången vid tvåtiden. Så jag låg vaken, tänkte, vred och vände på mig hundra gånger innan jag till slut somnade in. Men tyvärr så bestämde sig Filip för att han ville upp ca en timma senare. Så nu sitter jag här, trött och lite halvt illamående och överväger om jag ska dricka den där koppen med kaffe, eller om jag ska försöka sova sen när Filip tar en tupplur.

Det är så konstigt det där med barn och sömn. Det verkar inte finnas några rutiner som är rätt som gör att barnen sover hela nätterna. Utan det verkar vara olika från barn till barn och från dag till dag. Så synd, för jag skulle väldigt gärna vilja komma på ett sett så att Filip sov hela nätterna och länge på morgonen. Men vilken mamma vill inte det? 😉

 

9 reaktioner på “Trötta”

 • Anna Hansson skriver:

  Fin blogg har. Va härligt att bo i Norge. Världens vackraste land.

 • Käthes Mode skriver:

  Ja, det varierar absolut från barn till barn. Hoppas ni sover bättre i natt!

 • Helena Rahlenius skriver:

  Här är det också si och så med sömnen… när han är frisk sover han hela nätterna men krånglar på dagen med middags sömnen…
  Man är så beroende av att få sova gott på natten för att orka med dagen.

 • Dénise skriver:

  Vet precis hur det är.. Vår lilla prins har nattskräck periodvis. Just nu är det bättre, men sömnen är som sämst då, sedan när tänderna kommer framför allt och när han är på väg att utvecklas mycket inom kort tid. Barn är så olika och fungerar så olika på rutiner. Man får bara göra det som känns bäst för en själv där och då. Men kommer du på något bra, så är jag öppen för förslag! 🙂 <3 Kram till er!

 • Aaa skriver:

  Mitt andra barn var förfärligt morgonpigg. Senast kl 6 på morgonen klev han upp, men kl 4 var inte ovanligt heller… det var hemska år, jag var aldrig riktigt utvilad. Som tur är så går det ändå över med tiden!

 • maris skriver:

  Här krånglas det också med sömnen för tillfället. Ser tre kindtänder som kikar ut lite så jag tror att de kan ha med saken att göra. Hoppas att det går över snart både för er och för oss!

 • Sarah skriver:

  Jobbigt o va så trött :/
  Segt när man inte kan somna om 🙁

 • Rebecca skriver:

  åååh så fin blogg du har 🙂 var gärna med i min blogg tävling /XOXO

 • Agnes Olofsson skriver:

  Nä gud vad söt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *