Resemål

Godmorgon!

Efter att jag pratade med mina föräldrar igår som precis kommit hem från Mauritius så blev jag lite smått sugen på att själv ta med min familj och åka iväg någonstans.

Det som hade varit absolut härligast och bäst för oss som har en liten pojk, hade ju varit att göra som mina föräldrar – åka till ett all inclusive lyxhotell på Mauritius. OM, man hade dom cashen. Hehe. Visst har vi det om vi samlar ihop lite besparingar, men jag tror inte jag skulle kunna njuta om jag visste att jag gjorde av med så stora mängder pengar på bara några dagar. Men har man pengarna så tycker jag absolut man ska unna sig! För Mauritius är för mig, paradiset på jorden!

Ett annat resemål som jag och min man pratade lite om härom dagen är att ta en Cruise någonstans på ett stort skepp.

Det hade också varit rätt så bekvämt för oss som har barn. Då har man också all inclusive och så finns allt man kan tänka sig på skeppet. Sen kan man såklart välja vilket cruiseship man önskar att åka med för alla åker ju till olika platser som man sen kan gå av båten för att utforska. Min man skulle väldigt gärna vilja åka på en sån här cruise. Jag är väl mer emot det eftersom jag är rädd för att må illa (vilket säkert bara är löjligt eftersom skeppen är så stora och svajar säkert minimalt). Men sen hatar jag också att passa tider, så jag kommer säkert bara gå runt och vara nervös om vi hoppar av båten någonstans och vara stressad att vi inte kommer med båten sen när den ska åka. Men förutom det så hade det ju varit klockrent resemål!

Annars är en annan stor dröm att åka till Dubai igen. Jag var där med min familj när jag var yngre, men det har hänt så otroligt mycket sen dess och jag hade verkligen velat åka dit nu igen i vuxen ålder med min egen familj.

Det finns så oerhört mycket att se här, samtidigt som man kan ta det lugnt och bara sola och bada om man vill det. Möjligheterna är enorma och jag tror att en vecka här skulle gå väldigt fort.

Storstäder är helt uteslutet nu när vi är barn, utan det får bli lite lugnare sol- och badresemål. Min man är lite mer impulsiv än mig och hade säkert redan bokat om inte jag var skeptisk. Jag tänker så mycket på pengar och vad vi skulle kunna köpa och göra för pengarna om vi inte reser. Ovanstående resemål skulle gå på ca 50.000 för vår familj för 1 vecka. Det är ruskigt mycket pengar enligt mig och för det kan jag köpa mängder med saker till huset istället.

Så vi får se om min man lyckas övertala mig, eller om vi köper massa kul i sommar istället när min man har pappapermition. Vi ska ju bygga hela vår tomt, så gräs, lägga stenplattor, göra klart terassen, bygga garage, måla klart huset osv. Det är inte helt gratis det heller! 😉

 

I natt sov Filip hela natten igen, äntligen! Så idag känner vi oss något mer utvilade och klara för att åka till Jordmor (tror ni säger BVC i Sverige?) . Vi ska bara på en vanlig kontroll för sist Filip var där och fick vaccin så grät han så mycket att dom aldrig fick chans att höra på hjärtat. Så då fick vi en ny tid till det. Min man kommer hem och följer med. Det är en sån sak som får mig att älska min man ytterligare lite till. Att han faktiskt Vill följa med på sånna här saker. Under hela min graviditet med Filip så missade han inte en enda kontroll. Vi gör det här tillsammans, som en familj, oavsett hur mycket annat han har för sig så kommer alltid jag och Filip på hans första prioritering. <3

Nu börjar tiden springa iväg, så nu måste jag börja göra iordning oss, hoppas ni har en fin dag allihop! Kram på er <3

13 reaktioner på “Resemål”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *