Jag är tillbaka!

Hej alla underbara och fina läsare!

Som ni har märkt så har bloggen legat nere i nästan tre dygn och jag har varit jätteledsen och stressad över att jag inte har kunnat informera er på något sätt, förutom instagram och på min Facebook.

Men nu är den uppe och går och jag hoppas verkligen inte att detta kommer att ske igen!

Förlåt förlåt förlåt för detta!

Det har känts så jobbigt att jag inte har kunnat göra någonting, utan har varit helt maktlös och bara kunnat vänta på att problemet ska lösas. Jag har under dessa dagarna tänkt väldigt mycket och insett att bloggen betyder väldigt mycket för mig. Jag vet inte riktigt vem jag är utan bloggen och dagarna blir så konstiga när jag inte kan uppdatera om vad jag och min familj gör. Det är som en dagbok för mig och jag skulle bli fullständigt förtvivlad om någonting hände med min blogg och alla mina inlägg!

Det är så konstigt att det har blivit så här för mig. Jag trodde aldrig att jag skulle bry mig om att inte få blogga på några dagar, utan att det möjligen skulle vara skönt. Men jag antar att jag hade fel. Bloggen betyder massor och jag har insett att det är mer än bara en hobby för mig och det är jag så otroligt glad och tacksam över!

Som tur är så verkar allting vara som det ska nu igen och bloggandet ska återgå till det samma som tidigare.

Åter igen så beklagar jag så mycket och om någonting (vilket jag verkligen inte hoppas!!) skulle ske igen så kan ni få info om felet på min instagram @oslofru .

Min son ligger fortfarande och sover, men jag har varit så ivrig över att se om bloggen funkar så jag vaknade av mig själv för en liten stund sen. Så nu ska jag göra i ordning en ordentlig frukost så att allt är klart till Filip vaknar så vi kan mysa tillsammans. Idag är det ju äntligen helg och jag och min man har en hel del att stå i här hemma. Vi har bland annat bestämt oss för att hitta en garderobslösning till vår hall som är fullproppad av grejer som man helst vill gömma undan. Så jag hoppas att vi hittar en fin garderob som faller oss i smak så att vi får fixat det.

Sen har jag fått målat en del under tiden bloggen har legat nere. Så vi får se om jag kanske ska lotta ut en tavla till er läsare snart igen! Håll utkik här under dagen så får vi se! 🙂

Massor med kramar till er alla så hörs vi snart igen! 

15 reaktioner på “Jag är tillbaka!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *