Träna? Jo visst

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag innan mina pojkar och hade all energi i världen. Så vad gör man då? Jo man gör ett tappert försök till att träna lite. Som ni vet så äger jag inget gymkort och jag gör ytterst lite för att hålla mig i form. Av någon anledning så har jag lyckats få en väldigt vältränad kropp trots lite träning. Men jag är helt övertygad över att det beror på att jag ständigt är i farten. Jag går promenader med Filip, jag bär på Filip, jag leker osv. Det gör att jag hela tiden rör på mig och självklart bränner mängder med kalorier.

Men ibland får jag för mig att göra ett ryck och då lyfter jag lite vikter hemma. Mest för att jag inte bara vill se smal ut, utan jag vill också se stark och vältränad ut! Självklart vet jag att jag inte blir någon bodybuilder på att lyfta lite lätta vikter här hemma, utan att betydligt mycket mer måste till. Men jag mår bra och det är ju huvudsaken! 😉

Idag har min man lovat mig att vi ska åka till Ikea! Haha, wiiiihooo! Som ni vet så älskar jag Ikea, men min man hatar det och därför har han som regel att vi bara åker dit 2 ggr/år. Sen får jag såklart åka dit själv om jag vill, men han följer inte med mer än så. Vi ska egentligen bara köpa tråkiga saker på Ikea, så som plastbunkar och hyllor. Vi ska försöka få ordning på vår grovingång/tvättstuga och då måste vi ha lite hyllor och lådor att lägga alla saker i. Men sen brukar man ju alltid hitta massa annan skit också när man ändå är där, som tex värmeljus! 😉

5 reaktioner på “Träna? Jo visst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *