Fix och trix

Godmorgon!

Visst är det skönt när man får sova hela natten? Jodå, ibland händer det och det betyder att hela familjen vaknar på toppenhumör! Igår höll vi på att fixa här hemma med alla saker som vi köpt på Ikea. Gardinerna till sovrummet är jag nog fortfarande inte så nöjd med, så det kan hända att hela tanken med gardiner från tak till golv inte är helt vår stil. Så där får vi nog leta vidare tyvärr.

Men en sak som vi fick fixat, eller rättare sagt min man, var att få ordning på tvättstugan/grovingången. Innan så låg allt från cirkelsåg till ved och sopor på golvet där inne, så det var knappt att jag kunde komma in och tvätta för att det var så mycket saker i vägen. Så igår köpte vi ett hyllsystem på Ikea som min man byggde upp och nu har vi massor med plats på golvet eftersom alla saker nu har fått sin egen plats på hyllor istället.

Det blev verkligen superbra och jag är så glad att vi äntligen tagit tag i det. Det är så mycket som man kan pilla med i huset och det finns saker som kan förbättras överallt. Men det gäller att inte gapa över för mycket utan att ta en sak i taget och nu var detta tråkjobbet gjort, så nu behöver vi inte tänka på det något mer 😉

Idag är det söndag och det känns väldigt skönt att alla affärer har stängt och vi inte har några planer alls. Nu ska jag ta min kaffekopp, stänga ner datorn och sätta mig med mina pojkar i soffan och kolla på barnprogram. Perfekt start på dagen 🙂

8 reaktioner på “Fix och trix”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *