Mmm bästa lunchen

En sak som jag älskar, som säkert så många andra, är pannkakor! Hela upplevelsen är så mysig, först laga smeten, sätta på lite go musik och sen stå och hänga i köket hela familjen och steka dom gott doftande pannkakorna.

Denna gången var jag sugen på sött, så då fick det bli lite florsocker och vaniljsocker i smeten. Prova det om ni gillar när det är lite extra sött! 😉

Godast är såklart jordgubb och grädde, men vi brukar ställa fram alla möjliga tillbehör så som hallonsylt, glass, Nutella och Nugatti. Mums!
Perfekt söndagslunch! Idag provade vi på att lägga Filip i hans säng när han skulle sova middag. Han börjar nämligen bli för stor för babysittern som vi tidigare har låtit han sova middag i. Först var vi lite osäkra på hur det skulle gå, men det gick superbra! Han somnade nästan med en gång och sov lite över två timmar innan han vaknade med ett leende på läpparna! Hur bra som helst, så nu ska vi fortsätta med den middagsluren i hans egen säng i framtiden också.

Solen har gått ner för länge sen och det börjar bli mörkt igen. Nackdelen med vintern att det är så mörkt ute, men då får man se till att ha brasan igång och massa tända ljus här inne. Blir nästan extra mysigt då. Jag och min man har börjat se på en ny serie för er som gillar sånt – Banshee. Sjukt jäkla bra serie! Rekommenderar starkt! 😉

Förresten, ni glömmer väl inte min tävling som pågår just nu? In och tävla Här! 😉

16 reaktioner på “Mmm bästa lunchen”

 • Mamma skriver:

  Har han sovit i babysittern fram tills nu?? Kan ju inte vara nått vidare för ryggen?

 • Rene Rehnqvist skriver:

  Ser jättegott ut, och vad fint du hade lagt upp det med hjärtat!
  Den där serien kanske man också ska ta och kolla upp! 🙂

 • mammatillhampusnicole skriver:

  ÅÅÅÅH Gud så gott :D:D

 • Jessica skriver:

  Varför sover han middag inomhus? Min dotter älskar att sova middag ute i vagnen, ingen skillnad på väder, hon sover som en stock och får dessutom frisk luft på samma gång..

 • Underbara Saker skriver:

  Supergott med våfflor! Det kanske är något tips för veckans middagar 🙂

 • Så gott med pannkakor och med sylt och grädde är det extra gott.

 • Sandra Rogers skriver:

  Jag tänkte kommentera vilka härliga bilder du tagit men sitter här full i skratt över att det finns folk som känner behovet av att kommentera hur din son sover. Mycket märkligt. Jag blir nästan lite ledsen, hoppas det inte påverkar dig i ditt moderskap och att alltid göra det du tror är bäst för er. Skön söndagskväll!

 • Josefin skriver:

  Gu vad det ser gott ut! Har aldrig provat pannkakor med Nutella nån gång, måste göra det!

 • Leah skriver:

  Pannekaker <3 MMMMMMMmm

 • Sandra skriver:

  Men åhh vad gott! 🙂

 • Jessica skriver:

  Synd för dig Sandra om du blir ledsen över en sån sak, eftersom det är en öppen blogg får man väl fråga vad som helst? Alla föräldrar gör olika o jag väljer att dottern sover bättre ute o får frisk luft på samma gång o andra väljer nåt annat, man måste väl få fråga saker utan att bli påhoppad direkt?! Herregud endå.

 • Rebecka skriver:

  Mums, finns inte mycket som slår hederliga pannkakor!!

 • Sandra Rogers skriver:

  Jessica, kanske tog du illa vid dig av min kommentar (som inte ens var riktad till dig?) eftersom sättet du ställer frågan på är som ett ifrågasättande av en annan mammas sätt att ta hand om sitt egna barn. Visserligen får man fråga saker, men du skriver det som om ditt sätt är det enda rätta sättet.(På din kommentar låter det som att du tycker hon skall göra som du gör…) Jag tycker det är märkligt att hålla på så.Sen tycker jag att det är tråkigt att du känner dig påhoppad. Det var inte min mening utan snarare att poängtera att andra mammor inte borde få dåligt samvete för att en mamma ifrågasätter och berättar hur bra mamma hon är till sina barn.

 • Jessica skriver:

  Jag skrev ingenstans att mitt svar var det rätta, jag bara fråga, sen får vem som helst göra hur den själv vill, men JAG gör så för MITT barn eftersom de passar oss bäst och jag tycker det är bra med frisk luft. Så det var en helt simpel fråga. Men över nätet kan man ju sen tyda o tänka hur man vill 🙂 Trevlig fortsättning på veckan!

 • Men gud vad sugen man blev nu då? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *