Mellanmål

Hej på er,

Klockan är strax efter lunchtid och eftersom vi går upp så tidigt på dagarna så är lunchen uppäten för länge sen och jag är inne på min fjärde matpaus för dagen. Mitt favoritmellanmål är yoplait yogurtar och äter flera stycken om dagen. Dom är bara för goda!Vad sker annars då en dag som denna? Jo, Filip sov 1,5 timmar middag i sin egen säng. Han somnade med en gång när jag la han i sängen och var vaken och glad från att han vaknade på morgonen till att det var dags att lägga sig och sova middag igen. Det känns som en väldigt bra rutin och jag hoppas att vi kan hålla den nu framöver.

Det snöar och snöar och snöar här. Vi har över 50cm snö nu och man kan knappt skymta vårat buckliga poolskydd längre..

Sen har vi satt upp en ny klocka i vardagsrummet som jag har glömt att visa er! Den är stor och maffig och jag älskar den! Vi hade länge letat efter något annat än mina egna tavlor för att sätta upp på väggarna här hemma och nu hittade vi den perfekta accessoaren – klockan. Det är perfekt också att ha en klocka att slänga ögat på under kvällarna istället för att leta fram mobilen eller datorn. (jo, både jag och min man har armklockor, men jag använder min sällan och min man tar ofta av sin när han kommer hem)

Jag väntar fortfarande på att Ikealeveransen ska komma och sen ska jag dyka ner i förpackningarna och se till att skruva ihop garderoben så att den står klar till ikväll. Jag har ju lovat er en video också, så förhoppningsvis kanske jag kan filma hur hallen blir när vi är färdiga. 🙂

6 reaktioner på “Mellanmål”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *