Baka, baka liten kaka

.. Vem ska denna kaka smaka?

Hihi, Filip försöker i alla fall! 😉 När jag känner att jag har lite tråkigt så brukar jag alltid få för mig att baka. Det snöar fortfarande ute och det är nästan omöjligt för oss att ta oss ut och göra någonting, så då tog jag fram alla ingredienser jag hade i skafferiet och kom på att jag kunde baka en sockerkaka. Filip är med mig i köket och hjälper till. Det är extra mysigt när man har en liten hjälpreda!

Det doftar så gott nu hela huset och jag hoppas att min man blir glad när han kommer hem till en nybakad, varm och god sockerkaka.

Imorgon skulle jag träffa min fina vän, Sara, men tyvärr för mig så kan hon inte längre för hon har bokat en spontanresa till Zanzibar! Den lyckosten! 🙂 Så då får vi se vad vi hittar på imorgon istället. Det är lite segt på dagarna eftersom alla jag känner jobbar, men någonting ska vi nog lyckas hitta på för att få dagen att gå! 😉

 

8 reaktioner på “Baka, baka liten kaka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *