Dunlampa och tacos

Jag har ju helt och hållet glömt av att visa er vår underbara sovrumslampa som vi köpte för ett tag sen.

Är den inte supersöt? jag tycker den passar helt perfekt i ett sovrum eftersom det är en lampa full med dun. Det är inte så lätt att fånga den mysiga belysningen lampan ger på bild. Men den lyser sådär alldeles lagom starkt på vårt sovrum och jag bara älskar den!

Nu ska vi äta tacos här hemma och kolla på film. Både jag och min man är helt slut så det ska bli skönt att bara luta sig tillbaka och slappa i några timmar.Det är så kul, för hur man än gör så är det tusan inte lätt att få en fin och god bild på en tacos. Det ser inte så jättesmakligt ut, men visst är det gott! 😉

 

14 reaktioner på “Dunlampa och tacos”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *