En liten lista

Godmorgon!

Jag kan ju långt påstå att det inte händer sådär oerhört mycket intressant här på dagarna för tiden. Det är det gamla vanliga, så därför tänkte jag att jag skulle svara på en liten blogglista så att ni får lära känna mig lite bättre, enjoy! 😉
1. Vem är din bästa vän? -Elin!

2. Vad har du för skostorlek? -38
3. Brukar du skratta för dig själv? -Väldigt ofta! Men mest för att jag gör något klumpigt och hellre skrattar åt mig själv än gråter 😛
4. Vad är ditt lyckonummer? -Av någon konstig anledning så har jag fått för mig att 21 är mitt lyckonummer, dock har jag aldrig vunnit på det då jag har extrem otur i spel. Tur i kärlek istället!
5. Vad var det senaste du åt?-Hihi gissa, en Yoplait yogurt såklart!
6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?-Rosa!
7. Hur är vädret just nu?-Det är ca 60cm snö på backen, väldigt kallt och kolsvart ute, solen har inte gått upp än..
8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon?-Jag pratade senast med min man i telefon igår när han körde hem från jobbet. Jag och min man smsar och ringer varandra alltid när vi inte är med varandra. Förutom honom och mina föräldrar så gillar jag inte så mycket att prata i telefon. Jag föredrar att smsa med mina vänner av någon anledning. Har aldrig gillat att prata i telefon i vuxen ålder..
9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet?-Hmm, det måste vara ögonen. Jag är faktiskt, ärligt talat, inte så betatt av kroppen på folk, utan ser mer på personlighet och om man har snälla ögon.
10. Tv eller dator?-Dator! Jag ser knappt på tv, den är mest till Filip när han ska se på barnprogram.
11. Favoritprogram?-Just nu, serien Banshee. Om du inte har sett denna serien så måste du se den!


12. Har du några syskon?
-Ja, jag har världens bästa storebror! Vi har alltid haft en fin relation och innan jag träffade min man så bodde jag och min bror ihop i en lägenhet som vi köpt tillsammans i Oslo. Nu har han en sambo och som jag tycker jättemycket om och jag är så glad för min bror och hur han är som person. Det finns ingen bättre än honom! Det är tack vare våran fina uppväxt tillsammans som jag önskar att min son ska få ett syskon. <3
13. Hur lång är du?-167cm
14. Hårfärg?-Jag är mörk brunett, men blir ljusare i håret på sommaren

15. Ögonfärg?-Blå
16. Favorit högtid?-Julen
17. Favoritmånad? -Augusti, bästa tiden på sommaren, plus att jag fyller år i slutet av Augusti
18. Favoritdag på året?-Det har alltid varit min födelsedag, men den senaste tiden har den inte varit lika viktig för mig, efter 25 så är det inte så jättekul att fira att man blir äldre.. Så nu måste min favoritdag vara 15 februari, dagen då jag träffade min man. Den dagen har vi firat sen första gången och det är alltid en dag full av kärlek.

19. Kan du stå på huvudet?-Nej det kan jag inte, men jag kan stå och gå på händer väldigt länge.
20. Kramar eller kyssar?-Pussar!
21. Choklad eller vanilj?-Choklad
22. Har du tatueringar?-Ja, jag har 5 st tatueringar
23. Vad lyssnar du på just nu?Nrj
24. Vilka böcker läser du just nu?– Lite pinsamt kanske, men jag läser inte böcker. Det har aldrig intresserat mig och jag kan inte slappna av och läsa en hel bok. Jag blir bara stressad och börjar tänka på allt jag kunde gjort istället för att sitta still och läsa en jäkla bok..
25. Har du piercingar?-Nej, inte i dagsläget. Men när jag var tonåring så hade jag piercingar lite här och där. Jag var en liten buse och piercade bland annat tungan, vilket inte var så uppskattat av min kära far.
26. Vad gör du just nu?-Svarar på dessa frågorna och kollar på när Filip leker med bilarna på golvet.
27. Smöriga, naturella eller salta popcorn?-Salta!

28. Hundar eller katter?-Hundar! Vi hade en hund när jag var liten, en labrador som hette Joppe.
29. Favoritblomma?Liljekonvalj
30. Vem vill du träffa just nu?-Just nu saknar jag min mamma och pappa lite extra mycket. Det var så länge sen vi sågs nu så det hade varit kul om vi kunde ses snart igen.
31. Är du fortfarande vän med folk från skolan?-Jag är inte ovän med någon men dom flesta har jag tappat kontakten med tyvärr. Men några vänner har jag kvar och ser så ofta det går, men det blir tyvärr rätt så sällan eftersom vi bor i olika länder..

Hihi hittade denna gamla bilden från balen. Kan ni gissa vem som är jag? Det är knappt så att jag känner igen mig själv. Det är så kul att se tillbaka på sånna här bilder. Vem kunde tro att över hälften av oss på bilden skulle vara mammor nu?
32. Gillar du att flyga flygplan?-Jag varken gillar eller ogillar att flyga
33. Är du höger eller vänsterhänt?-Höger
34. Hur många kuddar sover du med?-2
35. Saknar du någon?-Ja, saknar många

Det blev en rätt så lång lista det där. Hoppas ni fick lärt känna mig lite bättre nu. Kram på er!

9 reaktioner på “En liten lista”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *