Sushidate

Godmorgon på er!

Igår kom min man och hämtade mig när han hade slutat jobbet och så åkte vi till en jättemysig liten sushirestaurang för att äta middag.

Min fina man, jag är så tacksam som har en sån omtänksam, underbar man som dig. Trots att du är trött och sliten efter massor med jobb så har du alltid mitt intresse som prioritering. Älskar dig för det.

Maten var såklart svingod! Vi älskar sushi och brukar inte äta det så ofta på vinterhalvåret eftersom det känns mer som sommarmat. Men ibland blir vi sugna och lyxar till det med en stor meny. Min man är mest för sashimi och laxsushi som ni kan se. Men jag älskar maki och vill alltid prova något nytt. Denna gången provade jag en med hummer, fullproppad med godsaker som ni kan se till vänster. Mums!

När vi hade ätit så bestämde vi oss för att gå en kort sväng och kolla på rean. Dock hittade vi ingenting alls som var på nedsatt pris, men däremot hittade vi massa underbart fina vårnyheter till Filip. Vi köpte massa bodys, tröjor, skor och en keps. Min lilla älskling så söt han var i kepsen! Jag ska ta bilder sen så ni får se.

Lite senare idag så kommer jag att utse en vinnare här på bloggen till tävlingen där ni har chans att vinna en tavla. Spännande, spännande!

Massor med kramar till er så länge och hoppas att ni får en underbar helg!

7 reaktioner på “Sushidate”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *