Semleträff

När vi körde till stan förut idag så somnade Filip i bilen och när vi var framme och väckte honom så var han så trött och hade svårt att vakna till liv. Lille vännen.

Men så fort morbror visade sin iphone så vaknade han till och allt var frid och fröjd igen 🙂

Medan vi satt på golvet och lekte så började Johanna med semlorna i köket.

Mmmm hungrig och sugen som jag var kunde jag inte släppa blicken från dom goda bakverken.

Hihi, som tur var så dröjde det inte länge innan den goda fikan serverades på bordet.

Det är så mysigt hemma hos min bror och hans tjej och man blir alltid så glad av att vara hos dom och se på all deras fina inredning och fräscha, levande blommor. (som ni vet så dör bara mina blommor hemma, så det är så uppfriskande att se på någon som faktiskt har gröna fingrar och håller dom vackra växterna vid liv!)

Samtalen skiftade från allt mellan vilka serier vi följde, till hur man skulle överleva om det blev kärnvapenkrig eller ekonomikris eller liknande, till hus och banker. När vi berättade att vi bytt bank för att få bättre ränta så dröjde det inte länge innan datasnillet och mattegeniet var framme med datorn och också skulle byta. Jag menar, man får ju inte vara dum om man kan spara flera tusen i månaden på att byta bank! 😉

Det var supermysigt som vanligt och framåt kvällen så var det dags för oss att köra hem. Ikväll blir det lite plockmat här hemma framför en film. Alldeles perfekt lördag som knappast kunde bli bättre. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *