Sömn och snö

Godmorgon!

Här sitter jag i min hoodie, utvilad, nöjd och glad! Filip sov från 19.00-08.30 i natt och igår var jag och min man så trötta så att vi gick faktiskt och la oss en timma efter att Filip somnat. Ibland är nämligen sömn en bristvara i denna familjen, så då får man passa på att lägga sig i tid ibland så att man orkar med dagarna. Tur för oss för i natt fick vi sova 12,5 timmar!

Det är fortfarande metervis med snö ute, men nu har dom skottat ordentligt på vägarna så idag får det bli en lång och mysig promenad och möjligen lite pulkaåkning. Jag ska ta lite bilder sen så ni får se hur sjukt mycket snö det är. Men först så ska vi dricka kaffe, duka upp en brakfrukost och mysa framför brasan. Hoppas ni har en lika fin start på denna söndagen som oss, massor med kramar till er alla <3

1 reaktion på “Sömn och snö”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *