Lägg en röst

Hej på er!

Ser nu att jag kanske är lite sent ute, men jag har i alla fall precis upptäckt att man kan rösta på sina favoritbloggar till Finest Awards 2015. Jag är ju fortfarande relativt ny i bloggvärlden så detta är väldigt kul och spännande för mig och eftersom jag vet hur mycket jobb det ligger bakom att blogga varje dag så tycker jag det är viktigt att visa sin uppskattning genom att lägga en röst på sina favoriter. Så självklart har jag röstat i alla kategorier och det kan ni också göra HÄR.

Om ni vill rösta på mig så finns det ju bara en kategori som min blogg skulle kunna platsa i och det är Årets nykomling, så om ni vill så får ni gärna rösta på mig Här. 🙂 Det skulle vara en stor ära att bli nominerad till ett sånt här stort och fint event. <3 Men jag vet att det finns otroligt många duktiga bloggare där ute och om jag fick bestämma så skulle alla bli nominerade och få ett pris och belöning för allt sitt jobb!

 Så tack till alla supergulliga som önskar att rösta, Puss och Kram till er 🙂

 

13 reaktioner på “Lägg en röst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *