Vilken lyx

Godmorgon!

Här lever vi lyxigt vill jag lova, sovmorgon två dagar i rad och idag fick vi sova ända till 09.00! Jag kan knappt tro att det är sant när jag vaknar och ser att det är ljust ute, helt fantastiskt skönt.

Nu är det inte länge kvar till den finaste och mest romantiska dagen på året kommer – min och min mans årsdag. Inte dagen vi förlovade oss eller gifte oss, utan dagen då vi såg varandra från första gången. Det är det datumet både jag och min man räknar att vi blev ett par på och det är också det datumet som både jag och min man har tatuerat på våra armar.

Datumet är 15.02.2015 och väldigt passande så är det dagen efter alla hjärtans dag. Så det blir mycket kärlek den helgen för oss! Vi vill alltid fira denna dagen och detta året är ingen skillnad, så igår så bokade jag och min man bord för två på Swea Hof i Göteborg.

Sen erbjöd sig även mina fantastiskt snälla föräldrar att vara barnvakter hela natten, så då bestämde vi oss för att även bo över i Göteborg på hotell. Vi kollade runt en del, men insåg rätt så fort att det bästa hotellet vi kunde checka in till är hotellet som restaurangen låg i – Elite Plaza.

Gissa om jag längtar! Det kommer bli så mysigt och romantiskt och det var så länge sen jag och min man unnade oss något sånt här. Barnvakt har vi haft totalt två gånger över natt tidigare, så detta blir tredje gången sen Filip föddes. Vi vill inte gärna vara utan våran lilla prins, men ibland så måste man bara och denna helgen ser jag verkligen fram emot. <3

8 reaktioner på “Vilken lyx”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *